Paris-Brest-Paris 2007 18.08.2007 - 25.08.2007

Om oss

7 gale gutter fra Sørlandet deltar i verdens eldste organiserte sykkelritt: Paris-Brest-Paris. Løpet ble arrangert første gang i 1896 og arrangeres hvert 4. år. Mer enn 5000 deltakere skal tilbakelegge 123 mil i løpet av få døgn. Fra starten mandag kveld kl. 21:30 har vi maks 90 timer til disposisjon før vi må være i mål senest fredag kl. 15:30. Følg utviklingen av løpet her.

Vår status

Arrangøren følger oss gjennom registrering på matstasjoner omtrent hver 80 km. Denne statusen oppdateres fortløpende på internett. Under er siste status som er registrert på oss fra arrangøren. Teksten er på fransk, men du kan få en automatisk oversettelse her.

Arne: Det oppstod en feil under oppdatering av status for Arne
Bjørn: Det oppstod en feil under oppdatering av status for Bjørn
Helge: Det oppstod en feil under oppdatering av status for Helge
Jens: Det oppstod en feil under oppdatering av status for Jens
Jon Kristen: Det oppstod en feil under oppdatering av status for Jon Kristen
Juan: Det oppstod en feil under oppdatering av status for Juan
Otto: Det oppstod en feil under oppdatering av status for Otto
Petter: Det oppstod en feil under oppdatering av status for Petter

Siste blog

Alle er i mål!

Nå er alle kommet til mål, helskinnet og innenfor makstiden. Vi er veldig glade alle sammen for at det er over og veldig fornøyde med resultatet. Jens G. Balchen 24.08.2007 17:15

Flere er kommet i mål!

Juan og Arne har kommet til mål sammen. Det er bra kjørt av Arne, som lå 1,5 time bak ved siste stopp. Vi venter fremdeles på de siste.

Det har åpenbart vært helt uvanlige forhold denne gangen. En engelskmann jeg kjørte med sa at han har syklet de siste 20 årene og alltid hatt sol. Denne gangen hadde vi sol et par timer i Brest. I følge enkelte rykter har over 30% brutt eller blitt stoppet pga tidsfristen. Normalt er det rundt 10%. Jens G. Balchen 24.08.2007 15:24